Vyberte jazyk
Buďte informováni o novinkách a speciálních
nabídkách přímo do Vašeho emailu

Jméno a příjmení
E-mail


     REGISTROVAT              ZAVŘÍT
Exkluzivní podniky, vytříbené chuti, okouzlující obsluha Objevte um našich kuchařů
SCROLL

CAFÉ PALACE

Dopřejte si gastronomický zážitek v restauraci Café Palace vedené šéfkuchařem Radomírem Benetkou.

i2i1
Virtual tour

Café Palace

Vaše okno do světa kulinářských potěšení

Impozantní Café Palace se pyšní jednoduchou, nicméně elegantní výzdobu s velkými výlohami, skrze něž můžete pozorovat, jak kolem plyne svět. Tmavé odstíny černé a zelené spolu s temným dřevem vytvářejí uvolněnou atmosféru, ideální pro schůzku s přáteli nebo obchodními kolegy.

Vyberte si ze široké nabídky lahodných jídel, obědových specialit, nabízených ve všední dny a vychutnejte si legendární zákusky a dezerty, doplněné širokou nabídkou čajů a kávy. Večer můžete vyzkoušet lehká jídla a vybrat si z rozsáhlé nabídky cocktailů, vybraných vín a jemných lihovin. Zdi kavárny jsou vyzdobeny podepsanými fotografiemi našich slavných hostů. Samostatný vstup se nachází na úrovni ulice.

Menu
Snídaňové menu
Polední menu

 

Otevírací doba:

Denně 08:00 – 24:00

Kontakt

E: concierge@palacehotel.cz
T: +420 224 093 261

víceméně   

L’Epoque Restaurant

Podnik s jiskrou

Tento rozsáhlý prostor v prvním patře s klenutými stropy a křišťálovými lustry nabízí bohatou bufetovou snídani každý den od 6:30 do 10:30.

Restaurant L'Epoque je možné proměnit do multifunkčního banketového prostoru s kapacitou až dvě stě hostů, vhodného pro svatební oslavy, gala nebo jiné společenské události.

Otevírací doba

Denně 06:30 – 10:30

Kontakt

E: concierge@palacehotel.cz

T: +420 224 093 261

Radomír Benetka - Šéfkuchař

Radomír Benetka, Exekutivní šéfkuchař Art Nouveau Palace Hotel, bezpochyby patří k předním českým kuchařům; v kulinárních kruzích má výjimečnou pověst. Svoji kariéru začínal pod patronátem slavného Zdeňka Pohlreicha. Radomír pracoval v mnoha pětihvězdičkových hotelech, několik z nich sám úspěšně otevíral. Práce ho zavedla mimo Českou republiku do Německa, Irska, Turecka a Ruska. Jeho cílem je poskytovat hostům komplexní zážitek, který slaďuje dokonalé chuti pokrmů s vytříbeným prostředím, v němž se podávají.