REZERVUJTE NA NAŠICH STRÁNKÁCH A UŠETŘETE AŽ 30% S PROMO KODEM SUMMER

Pro 10% slevu - klikněte zde!
Pro 10% slevu - klikněte zde!
Informace o promokódu byly zaslány na zadaný email!
X
Už to skoro bude!

Než Vám pošleme e-mail s promo kódem, potřebujeme Váš souhlas.

OBĚD NEBO VEČEŘE V CAFÉ PALACE


Dopřejte si gastronomický zážitek v restauraci Café Palace vedené šéfkuchařem Edmondem Janoušem.


CAFÉ PALACE

Impozantní Café Palace se pyšní jednoduchou, nicméně elegantní výzdobu s velkými výlohami, skrze něž můžete pozorovat, jak kolem plyne svět. Tmavé odstíny červené a tlumené barvy vytvářejí uvolněnou atmosféru, ideální pro schůzku s přáteli nebo obchodními kolegy. 

Vychutnejte si legendární zákusky a dezerty, doplněné širokou nabídkou čajů a kávy. Večer si můžete vybrat z rozsáhlé nabídky cocktailů, vybraných vín a jemných lihovin. Zdi kavárny jsou vyzdobeny podepsanými fotografiemi našich slavných hostů. Samostatný vstup se nachází na úrovni ulice.



Otvírací doba a kontakt:

11:30 - 22:30

E-mail: concierge@palacehotel.cz

Telefon: +420 224 093 194  

MENUNABÍDKA NÁPOJŮ

L’EPOQUE RESTAURANT

Tento rozsáhlý prostor v prvním patře s klenutými stropy a křišťálovými lustry nabízí bohatou bufetovou snídani.


Restaurant L'Epoque je možné proměnit do multifunkčního banketového prostoru s kapacitou až dvě stě hostů, vhodného pro svatební oslavy, gala nebo jiné společenské události.


Otvírací doba:

Pondělí-pátek 06:30 – 10:30 

Sobota-neděle 07:00 - 11:00

Kontakt:

E-mail: concierge@palacehotel.cz
Telefon: +420 224 093 261

EDMOND JANOUŠ - ŠÉFKUCHAŘ


Edmond Janouš, Exekutivní šéfkuchař Art Nouveau Palace Hotel, bezpochyby patří k excelentním českým kuchařům. Svoji kariéru spojil se jmény jako Jean Paul Manzac, nebo vařil ve společnosti slavného Zdeňka Pohlreicha. Edmond pracoval v mnoha pětihvězdičkových hotelech, několik z nich sám úspěšně otevíral. Preferuje jednoduchá jídla z čerstvých sezónních surovin, mezi jeho oblíbené styly patří středozemní a španělská kuchyně a má rád i chutě blízkého východu. Jeho cílem je poskytovat hostům komplexní zážitek, který slaďuje dokonalé chuti pokrmů s vytříbeným prostředím, v němž se podávají.